Monday, March 7, 2016

5 Things I hate most

Monday, March 7, 2016
.
.



As'salam darling2 hakak. Terkejut hakak bila ada sis cantek manes SiGojes Aishah tagged hakak untuk entry dia. Meh hakak sahut cabaran tu hokey.

RULES dia senang je,

•senaraikan 5 perkara/benda yang kita tak suke/tak gemar/hate hate gitu.
•mention si cantik yg tagged anda
•last sekali senaraikan 5 si cantik manes utk sahut cabaran ni.

okayyy jgn fikir negatif ya, tujuan dia utk kite lebih kenal blogger si cantek manes sekalian.

meh cekidout hakak punya:

1. Tak Menepati Masa
 - ni memang hakak pantang, sebab hakak sgt hormati and hargai masa. Hakak tak suke orang tunggu hakak sooo akak tak suka tunggu orang juga.

2. Apa2 haiwan kecik yg sekali nampak byk sgt.
- cth mcm byk gilerr semut, serangga..hakak jadi cemas and geli. masa tu tak keruan, sampai hakak x nak duduk rumah teres sebab benda ni lah, hahah hakak pun tak tahu napa rasa meremang semacam.

3. Gelap gelita hitam legam.
- hakak sgt sgt takut gelap. so jgn nak main2 tutup lampu dgn hakak. mmg boleh buat gadoh okay!

4. Gebang (sebutan dia Gay-Bang)/Cakap Besar (Poyo)
- ni perkara palingggg hakak tak gemar. sesapa spesis hakak jumpa dpn hakak yg mcm ni, hakak tak kasi muka. mmg hakak bagi das das kt spesis mcm ni. Bagi hakak spesis ni jenis poyoo giler yg nk tunjuk dia hebat and pandai. Sorry bro, hakak tak kagum pun dgn cerita2 gebang lu.

5. Pembuli or Kaki Kipas
- haha ni semua org mesti pernah hadap perkara ni kan? berdepan dgn si kaki kipas or pembuli. dah lah buli org then kipas baikkk dpn ketua. bg hakak spesis ni spesis nak kaya cepat and kenyang dgn pujian. kemon bro, buat cara halal sket, bukan jatuhkan org ke, amek kesempatan ke, buliii org ke sampai lu dpt nama. tak berkat broo.

OKAY sebenarnye banyak lagi, tapi nak LIMA je kan? hehehe

So selamat berkenalan gegojes semua.....Now hakak akan TAG LIMA gojes yg dipilih secara RANDOM ya?

here you goooo...

Loving Mummy Ujie
Cik Jaja Yg Cute Miut
My darling sweety Zati
Myra Si Gojes
Zulfa si cantek maness

love,
cek.ungu

.
.

3 commento:

nur zulfa said...[Reply to comment]

terima kasih tag! ;)

♥ aiNa yaZiD ♥ said...[Reply to comment]

sama! tak suka la org tak tepati masa. Boleh bergusti lengan berperang mulut 3 hari okeh dgn org yg buat kita tggu ni.. huhu

Ezza.Exxa.Ezza said...[Reply to comment]

hahaha betul betul. leh perang kot. hargai masa tu pentingggg.

Post a Comment